«Εναστρες» προβολές στη Νεάπολη

Καλοκαίρι γεμάτο κινηματογραφικές ιστορίες σε όλους τους φίλους του σελιλόιντ «χαρίζουν» τα σινεμά Αλσος και ΠαράδεισοςΑπό την
Ελένη Σκάρπου

Εχοντας διανύσει πάνω από το μισό του καλοκαιριού και έχοντας πάντα την ανάγκη να ζούμε ευχάριστες στιγμές κάτω απ’ τ’ αστέρια… επιλέγουμε τα θερινά σινεμά για ακόμη μεγαλύτερη ψυχαγωγία.

Στους θερινούς κινηματογράφους του Δήμου Νεάπολης – Συκεών οι κινηματογραφόφιλοι εξακολουθούν να μας χαρίζουν ταινίες σε χαλαρούς ρυθμούς και σε όμορφο περιβάλλον, ώστε να μη μας λείψει τίποτα ακόμη και όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη.

Οι προβολές στο cine Αλσος (Συκιές, Δενδροφυτεία) και το cine Παράδεισος (Νεάπολη, περιοχή Στρεμπενιώτη) συνεχίζουν να αποτελούν μια ευχάριστη εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου όσων μένουν στην πόλη και όσων βρίσκονται λίγο πριν από τις διακοπές τους.
Το τρέχον διάστημα και έως το τέλος Ιουλίου θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε και στους δύο χώρους τις ταινίες «Ταξίδι αναψυχής», «Μαζί ή τίποτα», «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι», «Ολα τα λεφτά του κόσμου» και «Η ζουγκλοπαρέα».

Και τον Αύγουστο όμως θα βρούμε τους συγκεκριμένους χώρους ανοιχτούς, βάζοντας πλώρη για άλλα θεάματα της έβδομης τέχνης, όπως «Ζευγάρι με το ζόρι», «Για την οικογένεια», «Το κόκκινο σπουργίτι», «Dede», «Κρυφή συνταγή», «Κηδεία είναι, θα περάσει», «Σκοτεινός ποταμός», «Γοριλομπελάδες» και «Δεν ήσουν ποτέ εδώ». Οι ταινίες καλύπτουν ποικίλα γούστα και διαθέσεις.

Σίγουρα, μπορεί κανείς να βρει τη χαρά και την ξεκούραση με τον τρόπο που επιθυμεί, επιλέγοντας το ιδανικό καστ και τον αγαπημένο του σκηνοθέτη. Σίγουρα, θα βρούμε και κινηματογραφικό υλικό για μικρούς φίλους, σε μια προσπάθεια να έρθει όλη η οικογένεια στο σινεμά και να βιώσει μοναδικές στιγμές.

Με δροσερό αναψυκτικό και ποπκόρν οι θερινοί κινηματογράφοι στη Νεάπολη θα μας βάλουν σε κλίμα ξεχωριστό και θα μας γυρίσουν λίγο πίσω… τότε που η έξοδος ήταν το πιο απλό και… ανώδυνο πράγμα. Το πρόγραμμα του Cine Αλσος και του Cine Παράδεισος θα διαρκέσει έως τις 2 Σεπτεμβρίου, αποχαιρετώντας το φετινό καλοκαίρι με τέχνη… κι άλλη τέχνη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα