Αποδοκιμασίες κατά Καμμένου, 12 συλλήψεις

Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε τόσο προχθές όσο και χθες στην Κύπρο ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη συμφωνία για τα Σκόπια. Προχθές δέχθηκε γιουχάισμα από τρεις Ελλαδίτες στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τη «Μάνα του αγνοουμένου». Οι τρεις οδηγήθηκαν από την Αστυνομία στο τμήμα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οχλαγωγία και εξύβριση.

Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, μετά τις εκδηλώσεις για την επέτειο της τουρκικής εισβολής, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία και έδωσε κατάθεση για το συμβάν. Οπως ισχυρίστηκε, έγινε στόχος εξύβρισης από τρεις Ελληνες υπηκόους, 56, 43 και 40 ετών, που βρίσκονταν στην εκδήλωση.

Εναντίον του 40χρονου διερευνάται το αδίκημα της πρόκλησης ανησυχίας, ενώ εναντίον του 43χρονου και του 56χρονου το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να κληθούν σε μεταγενέστερο στάδιο στο δικαστήριο με μάρτυρα τον Πάνο Καμμένο.

Ο ΥΕΘΑ αποδοκιμάστηκε και χθες το πρωί, στην Εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία, κατά την έξοδό του μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1974.

Εννέα άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας και ανακρίθηκαν για εξύβριση του υπουργού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εννέα φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ.
Η φοιτητική οργάνωση στη σελίδα της στο facebook αναφέρει ότι το σύνθημα που αναφώνησαν τα μέλη της ήταν το «Αλήτες, προδότες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα