Η (περήφανη για τους γονείς της) κόρη του Κυριάκου τον προτιμάει με… γένια!

Τα γένια που άφησε για λίγες ημέρες την περασμένη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζουν να προκαλούν σχόλια, τα οποία αυτή τη φορά ήρθαν μέσα από την οικογένειά του. Η μεγάλη κόρη του, η 20χρονη Σοφία, η οποία βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, δεν έχασε την ευκαιρία και -θέλοντας να εκφράσει το πόσο τυχερή αισθάνεται για τους γονείς της- πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά για τον πατέρα της: «Τον προτιμώ με τα γένια».

Μάλιστα, στη φωτό ο πρόεδρος της Ν.Δ. απεικονίζεται με το λουκ που είχε έστω για λίγο, όταν προ ημερών σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., στο Μοσχάτο, εμφανίστηκε ενώπιον του τηλεοπτικού φακού με γένι λίγων ημερών. Καθώς φαίνεται, η αλλαγή και η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να ξυριστεί την επομένη δεν άρεσε στην κόρη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα