Δραματικές εικόνες από την υγρή κόλαση του Δάντη

Μοιάζουν με σκηνές που ξεπήδησαν από κάποια εμπόλεμη ζώνη, όμως πρόκειται για εικόνες που αφορούν όσα βίωσαν το απόγευμα της 23ης Ιουλίου οι κάτοικοι και οι παραθεριστές στο Μάτι. Ανθρωποι τρομοκρατημένοι από τον πύρινο «δράκο» που τους καταδίωκε, έσπευσαν να βουτήξουν στη θάλασσα, κρατώντας στα χέρια τους ό,τι πολυτιμότερο είχαν: άλλοι τα παιδιά τους, άλλοι το κατοικίδιό τους και κάποιοι ένα σακίδιο με τα απαραίτητα.

Το νερό της θάλασσας είχε μαυρίσει από τη φωτιά που έκαιγε τα πάντα γύρω της και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αποπνικτική, που αρκετοί κάτοικοι στην προσπάθειά τους να αναπνεύσουν έβαζαν στο στόμα και στη μύτη τους ένα πανί. Οσοι κατάφεραν να επιζήσουν αναγκάστηκαν να μείνουν στη θάλασσα τουλάχιστον τέσσερις ώρες, έως ότου αντικρίσουν το καΐκι που θα τους μετέφερε σε κάποιο ασφαλές μέρος.

Τις συγκλονιστικές φωτογραφίες και τα βίντεο που αποτυπώνουν το μέγεθος της φρίκης δημοσιοποίησε στο προσωπικό προφίλ της στο facebook η Ελια Κάλλια, που βρισκόταν στην περιοχή. Οπως ανέφερε, σκοπός της ανάρτησης είναι να βοηθήσει ανθρώπους να βρουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. «Ζήσαμε την κόλαση και τον θάνατο. Παρακαλώ αναδημοσιεύσετε τις φωτογραφίες μήπως βοηθήσουμε ανθρώπους να βρουν τους δικούς τους. Σχόλια και like δεν χρειάζονται» γράφει χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα