Στη Βουλή η αποκάλυψη της «δημοκρατίας»

Εξηγήσεις για την πύρινη καταστροφή στο Μάτι ζητεί ο Νίκος Νικολόπουλος, επικαλούμενος την ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα που διεξήγαγε η «δημοκρατία» για το σκάνδαλο με τον διαγωνισμό των εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης. Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή μιλά για «υπόγειες πιέσεις» που ασκήθηκαν και για «εμπόδια» που προέκυψαν προκειμένου να κηρυχθούν άγονοι οι εθνικοί διαγωνισμοί.

Αναφερόμενος στην αποκάλυψη της εφημερίδας μας ότι φέτος η σύμβαση για τη μίσθωση ελικοπτέρων μεσαίου τύπου δόθηκε σε μία εταιρία με την επωνυμία «Οδυσσέας Αεροπορικές Επιχειρήσεις Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία», η οποία ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2017 και έχει μετοχικό κεφάλαιο μόλις 2.000 ευρώ, ο βουλευτής ρωτά πώς γίνεται μια εταιρία με ελάχιστο μετοχικό κεφάλαιο, «γραφεία-παρωδία» και ιδιοκτησιακό καθεστώς «σκοτεινό» να αναλαμβάνει μια εργασία κατά την οποία διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες και για την οποία οι Ελληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα