Ξεκαρδιστικός Μαυρίδης

Της… κακομοίρας στο «Beat Buzzer» που έρχεται στον ΑΝΤ1 τον ΣεπτέμβριοΟ Γιώργος Μαυρίδης… αρπάζει το τιμόνι για καλό σκοπό, στο νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Beat Buzzer», που καταφτάνει δυναμικά τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας. Ο παρουσιαστής και τέσσερις διαφορετικοί φίλοι του στριμώχνονται σε ένα αυτοκίνητο και αρχίζουν τις βόλτες μετά μουσικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις συνεπιβάτες, για να κερδίζουν, θα πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις σωστές απαντήσεις θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τους συμπαίκτες του Μαυρίδη από το «Nomads» Νίκο Αναδιώτη, Γιώργο Κατσινόπουλο, Δήμητρα Φραντζή και Ειρήνη Ζάχου, αλλά και τους γνώριμους «The wixers» από τη διαδικτυακή τηλεόραση Netwix, που δεν είναι άλλοι από τους Θανάση Πασσά, Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη.

«Μπάχαλο»

Οπως έχουμε δει και μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζουν, τίποτα δεν είναι συνηθισμένο στη δική τους πραγματικότητα… Αυτό, λοιπόν, θα κάνουν και όταν επισκεφθούν τον Γιώργο Μαυρίδη και το ταξίδι αυτό θα μείνει σε όλους αξέχαστο. Μαζί τους θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας, που είναι κολλητός φίλος και πρώην συμπαρουσιαστής του Γιώργου Μαυρίδη. Ο Νικόλας Ράπτης μιλά στη «δημοκρατία» για όσα θα δούμε στο τηλεπαιχνίδι, αλλά και για το… μπάχαλο που προξένησε ο ίδιος στο επεισόδιο όπου συμμετείχε: «Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πώς ο Γιώργος Λέντζας βρήκε στα τρία δευτερόλεπτα τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια… Πρόκειται για ένα σπιντάτο, δυναμικό και ξεκαρδιστικό παιχνίδι, με τον Γιώργο Μαυρίδη στο τιμόνι να εντείνει τον ανταγωνισμό και να σε διασκεδάζει στο έπακρο» μας λέει, για να συμπληρώσει ο Φάνης Λαμπρόπουλος με τη σειρά του:

«Μου έκανε εντύπωση που ο Γιώργος Μαυρίδης, για να διαλέξουμε τις θέσεις στις οποίες θα καθίσουμε, μας ανέβασε σε ζυγαριά και μας ζύγισε. Προφανώς και με αβάνταρε, είναι πραγματικός φίλος» τονίζει και συμπληρώνει: «Πάντως, έχω ακόμη απορία αν το επεισόδιο θα παίξει, γιατί το ψιλοκαταστρέψαμε… Δυστυχώς πολλά τραγούδια ήταν δύσκολα για εμάς και δεν τα βρήκαμε ως wixers. Επίσης, θα ήθελα να στείλουμε ένα μήνυμα στον Γιώργο Λέντζα, ότι ξέρουμε πού μένει και αυτό είναι ξεκάθαρα απειλή» αναφέρει με το αστείρευτο χιούμορ του και συμπληρώνει: «Το παιχνίδι όντως είναι ωραίο και σου δημιουργεί μια αγωνία. Στην αρχή ήμουν προκατειλημμένος ότι θα είναι κάτι το συνηθισμένο και ότι θα βαρεθώ. Στη συνέχεια όμως μας βγήκε έντονα το αίσθημα του ανταγωνισμού και θέλαμε να κερδίσουμε. Μάλιστα, υπάρχει μια φοβερή εφαρμογή για κινητά και με ένα πάτημα του κουμπιού μπορείς να στείλεις τα λεφτά, εκείνη τη στιγμή, σε ένα ή σε περισσότερα ιδρύματα που έχει επιλέξει η εκπομπή».

«Το γύρισμα της ζωής μου»

Last but not least ο Θανάσης Πασσάς, που περιγράφει για την εμπειρία του στο «Beat Buzzer»: «Ηξερα ότι θα περάσουμε καλά. Πήγα με φίλους ταξίδι, αλλά δεν περίμενα να φύγω με μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Ηταν πολύ καλύτερα από αυτό που περιμέναμε. Παιχνίδι ανατρεπτικό, παιχνίδι της παρέας, παιχνίδι όχι για καρδιακούς. Γιατί δεν θ’ αντέξετε στα γέλια με τον Γιώργο Μαυρίδη να προσπαθεί να είναι αντικειμενικός. Από τα καλύτερα γυρίσματα της ζωής μου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα