Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια

Η «Ενωση» πήρε… χρυσή ισοπαλία στη Γλασκόβη από τη Σέλτικ (1-1) και η πρόκριση πλέον θα κριθεί στο ΟΑΚΑΠήρε αυτό που ήθελε στη Γλασκόβη και τελειώνει τη δουλειά στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ, παρά τις μεγάλες απουσίες της και ότι αγωνιζόταν αδίκως με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα, έμεινε όρθια (1-1) στο Celtic Park και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έναντι της Σέλτικ. Την Τρίτη (21.00) θα διεξαχθεί η ρεβάνς.

Η «Ενωση», στο πλευρό της οποίας βρέθηκε ο διοικητικός ηγέτης της Δημήτρης Μελισσανίδης, παρατάχθηκε δίχως τους τραυματίες Μάνταλο, Τσιγκρίνσκι, ενώ πρόβλημα προέκυψε κατά τη διάρκεια του ζεστάματος με τον Μπογιέ (είχε επιλεχθεί για την αρχική εντεκάδα). Παρότι οι «Κέλτες» πήραν προβάδισμα με τον ΜακΓκρέγκορ στο 17ο λεπτό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν άριστα διαβασμένος. Η τακτική προσέγγιση του ματς από τους παίκτες του «Δικεφάλου» ήταν για σεμινάριο! Ετσι, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην ισοφάριση με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στο 44ο λεπτό, ύστερα από ασίστ του Λόπες. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ειδικά μετά την άδικη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα (έπειτα από αυτή του 50′) στον Γαλανόπουλο για ανύπαρκτο φάουλ στον Φόρεστ στο 57′. Ομως, η «Ενωση» άντεξε στην πίεση, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά και τον Μπάρκα, και κατάφερε να φύγει με σκορ πρόκρισης από τη Σκοτία. Ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε ο Αλεφ, δείχνοντας θετικά στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι όποια ομάδα περάσει στην επόμενη φάση, δηλαδή στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Βίντι (1-1 το πρώτο ματς).

Στα μεταγραφικά, στην Ελλάδα βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Πέντρο Βίτορ για να τελειώσει η μεταγραφή του 20χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ.

ΣΕΛΤΙΚ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Λούστιγκ (77′ Σινκλέρ), Χέντρι, Αγιερ, Τίερνι, Μπράουν, Εντσάμ, Φόρεστ, Ρόγκιτς (64′ Γκρίφιθς), ΜακΓκρέγκορ, Εντουαρντ

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας (66′ Αλεφ), Κλωναρίδης (80′ Γκάλο), Χουλτ, Λιβάγια (77′ Πόνσε)

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα