Βόμβες Καμμένου: «Ο Ερντογάν έστησε την ενέδρα στους στρατιωτικούς μας»

«Επιμένω: Εκλογές για το όνομα των Σκοπίων». Τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα.Σε σχέδιο οργανωμένο προσωπικά από τον Τούρκο πρόεδρο αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που συνεχίζουν να κρατούνται εδώ και περίπου έξι μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης, «προγραμματισμένη και προσχεδιασμένη ενέργεια» με εντολή Ερντογάν. 

Η δήλωση αυτή του υπουργού Αμυνας έρχεται να δικαιώσει τη «δημοκρατία», η οποία την επομένη της σύλληψης των Μητρετώδη και Κούκλατζη είχε μιλήσει για «ενέδρα», όταν το

Μέγαρο Μαξίμου και τα κυβερνητικά στελέχη έριχναν τους τόνους και ισχυρίζονταν ότι ήταν ένα «σύνηθες» συνοριακό περιστατικό, αποδεχόμενοι την επιχειρηματολογία της Αγκυρας ότι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα.

«Θεωρώ ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν προγραμματισμένη, προσχεδιασμένη και ήταν μία κίνηση την οποία είχαν ετοιμάσει οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με εντολή του Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσουν το περιβάλλον εκείνο για να κάνουν πράξη την ομηρία, που θα οδηγούσε στη συναλλαγή με τους “οκτώ”. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία πράξη που έγινε κατά τύχη. Βρήκαν την ευκαιρία, μέσα σε μία νύχτα που είχε χιόνια, σε μία περιοχή δύσκολη, να κάνουν πράξη ένα προσχεδιασμένο σενάριο» υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η σύλληψή τους είναι ένα θέμα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Τουρκία διότι, όπως σημείωσε, «η Τουρκία είναι μία χώρα που έχει σχέση και με το ΝΑΤΟ και με την Ευρωπαϊκή Ενωση».

Οι Πρέσπες

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, ο Πάνος Καμμένος επέμεινε στη διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών και υποστήριξε πως θα ρίξει την κυβέρνηση, αν έρθει στη Βουλή η συμφωνία Τσίπρα και Ζάεφ. Ο υπουργός Αμυνας τόνισε «θα πάω στον Παυλόπουλο, θα αποσύρω την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πριν γίνει η ψηφοφορία και θα προκαλέσω άμεσα εκλογές» και πρόσθεσε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα