ΝΤΡΟΠΗ! Μαζέψτε τώρα τους υβριστές βουλευτές!

Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο που χάραξε ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Βασίλης ΟικονόμουΣτο στάδιο του εκφυλισμού περνά η πολιτική ζωή της χώρας, καθώς στις απειλές Οικονόμου για «κλοτσιές» κατά του πρωθυπουργού προστίθενται οι ύβρεις της Ελένης Αυλωνίτου, με χυδαίες εκφράσεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια διαξιφισμών της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμο Γιακουμάτο, έφτασε στο σημείο να εκστομίσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει «π@π@ριές»!

Το θέμα πήρε διαστάσεις, ωστόσο άμεσα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου αποδοκίμασε τη βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, σημειώνοντας ότι «τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση». Η Ελένη Αυλωνίτου επιχείρησε να ανασκευάσει εκ των υστέρων, αλλά επί της ουσίας παρέμεινε αμετανόητη.

Εκανε λόγο για ατυχή έκφραση που δεν την αντιπροσωπεύει, αλλά συμπλήρωσε ότι «η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση, όπως “ανοησίες” ή “πράγματα που δεν στέκουν επιστημονικά”, γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν».Η δήλωση της κυρίας Αυλωνίτου άνοιξε νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Το Μοσχάτο αντέδρασε και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, αναφέροντας ότι «τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα». «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση» απάντησε η Κουμουνδούρου.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, σχολίασε ότι «τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει την μπάλα» και κάλεσε την Ελένη Αυλωνίτου να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες πολίτες, ενώ «άδειασε» και τον βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου λέγοντας ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό».

Την ίδια ώρα, ο «γαλάζιος» βουλευτής Βασίλης Οικονόμου αναδιπλώθηκε, καθώς σε ραδιοφωνική συνέντευξη χαρακτήρισε «σχήμα λόγου» τη φράση «να φύγει με κλοτσιές» ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι ήταν μια πολιτική έκφραση «ίσως ακραία».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα