Αποθέωση, παρά την ισοπαλία του Αρη με τη Λάρισα

Αρεσε για ένα ημίχρονο ο Αρης κόντρα στη Λάρισα. Οι «κίτρινοι» στην πρώτη φετινή εμφάνισή τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό με τους «βυσσινί», μπροστά σε 15.000 φίλους τους.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και τους Βαλεριάνο – Κολάσο από αριστερά να δημιουργούν συνεχώς ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, απέναντί τους είχαν τον τερματοφύλακα των «βυσσινί» Κρίστινσον, ο οποίος βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα και τελικά νικήθηκε από πέναλτι του Ναζλίδη (42΄), έπειτα από χέρι του Γκόλια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα ο Σαΐντι να ισοφαρίσει σε 1-1 με πλασέ (58΄), επωφελούμενος την ασυνεννοησία μεταξύ Τζανακάκη και Βέλεθ.

Οι πολλές αλλαγές στη συνέχεια του παιχνιδιού είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε έως το τέλος της αναμέτρησης. Τέλος, ο Μπρούνο Γκάμα, που έχει συμφωνήσει με τον Αρη, έχασε τη χθεσινή πτήση του και δεν πρόλαβε το φιλικό.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα (46΄ Καντιμοίρης), Τζανακάκης (62΄ Μενέντεθ), Βέλεθ (62΄ Κωνσταντινίδης), Δεληζήσης, Μπάσα, Ναζλίδης (62΄ Ιντζόγλου), Κολάσο (62΄ Διαμαντόπουλος), Γκαρσία (62΄ Σόουζα), Ματίγια (75΄ Μπακούτσης), Βαλεριάνος (62΄ Μιλούνοβιτς), Γιουνές (46΄ Παυλίδης).

ΛΑΡΙΣΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον (59΄ Σουλούκος), Σαΐντι (70΄ Γκοΐκοβιτς), Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεφ (72΄ Ρόνι), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κούνιτς (46΄ Γρομιτσάρης), Πίτι (70΄ Φριούι), Νούνιτς (46΄ Καρανίκας).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα