Σαν καλοκαιρινή καταιγίδα!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τη Λουκέρνη και βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Γιουρόπα ΛιγκΑπό τον
Χάρη Δάντση

Eπίδειξη δύναμης! Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 τη Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, μετατρέποντας τη ρεβάνς (16/8) στην Ελβετία σε τυπική διαδικασία. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και επιβεβαίωσαν με εκκωφαντικό τρόπο τον τίτλο του φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ονειρεμένο ήταν το ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι στο 10′, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα, ενώ έκανε το 2-0 στο 33′. Δίχτυα βρήκε δύο φορές και ο Γκερέρο, του οποίου έδωσε έτοιμο γκολ (36′) ο Φορτούνης αλλά και ο Μιράντα στο 84′. Ο αρχηγός του πειραϊκού συλλόγου ήταν εξαιρετικός, σημαδεύοντας δύο φορές το δοκάρι (55′, 70′). 

Υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασαν οι περισσότεροι Πειραιώτες, οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες (πολλές εκ των οποίων δημιουργήθηκαν από τους Τσιμίκα – Ποντένσε) για να πετύχουν περισσότερα τέρματα και κινδύνεψαν ελάχιστα. Επίσης, οι παίκτες του Μαρτίνς έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας βρέθηκαν και οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Μπόγρης. 

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει βρει μπροστά της τον νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ – Μπέρνλι. Παρά την εξαιρετική εμφάνιση, οι διοικούντες του πειραϊκού συλλόγου προσπαθούν να ενισχυθούν με ποιοτικό «κόφτη», με τους Γκιλιέρμε και Αγκού να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ξένα ΜΜΕ υποστήριζαν πως στο Λιμάνι αναμένεται να επιστρέψει ο Κοσταρικανός εξτρέμ Τζόελ Κάμπελ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90+1′ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (78′ Βρουσάι), Ποντένσε, Φορτούνης (86′ Φετφατζίδης), Γκερέρο.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βάιλερ): Σάλβι, Γκρέθερ, Αλβες, Σμιντ, Σβέγκλερ (58′ Βάργκας), Γκβίλια, Σίντλερ, Βότσα, Σνόιβλι (58′ Βάργκας), Σουρπφ, Ελέκε (74′ Ντεμασάι).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα