Αστειότητες Κουβέλη για τον κυνικό συμψηφισμό

Αστείες δικαιολογίες περί «μονταζιέρας» επικαλείται τώρα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώτης Κουβέλης (φωτό), αναφορικά με τις κυνικές δηλώσεις του για την τραγωδία στο Μάτι, την οποία συμψήφισε με την έξοδο από τα Μνημόνια. Ο κ. Κουβέλης, παρά τον σάλο που προκλήθηκε και την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, όχι μόνο δεν αισθάνθηκε απολύτως καμία ανάγκη να ανασκευάσει την απαράδεκτη δήλωσή του ότι «αντιλαμβάνομαι τον πόνο, αλλά στις 21 Αυγούστου βγαίνουμε από τα Μνημόνια», αλλά, αντιθέτως, επέλεξε να επιτεθεί με σφοδρότητα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας κάνει λόγο για «σκόπιμη διαστρέβλωση» των δηλώσεών του, αν και η συγκεκριμένη φράση πράγματι περιλαμβάνεται στη συνέντευξη του κ. Κουβέλη στην ΕΡΤ. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «το μαύρο μέτωπο της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι», ενώ επιρρίπτονται ευθύνες σε όσους «υπηρετούν το ψεύδος, σε αγαστή συνεργασία με τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης “δημοσιογραφίας”».

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός επιτίθεται στους «διαχρονικά φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας», που, όπως ισχυρίζεται, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο. «Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στον δημόσιο βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα