Προεδρικό μήνυμα για τα θύματα στο Μάτι

Ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη τραγωδία στην ανατολική Αττική έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της αντιφώνησής του προς τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και τον δήμαρχο Νίκο Σουλιώτη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Καρπενήσι προς τιμήν του Μάρκου Μπότσαρη. «Η σκέψη μας είναι πάντα προσηλωμένη στη μνήμη των συνανθρώπων μας, που χάθηκαν τόσο άδικα, και στον αγώνα ζωής που δίνουν οι τραυματίες στο κρεβάτι του πόνου» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος. Πρόσθεσε επίσης ότι «για μιαν ακόμη φορά το στοιχειώδες χρέος όλων είναι αφενός να αναλογιζόμαστε και να αναλαμβάνουμε στο ακέραιο τις ευθύνες οι οποίες μας αναλογούν και αφετέρου να πράττουμε παν το δυνατόν, τόσο για να απαλύνουμε τον ανείπωτο ανθρώπινο πόνο όσο και να μην επιτρέψουμε να συμβεί ποτέ ξανά μια τέτοια τραγωδία».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε εκτενή αναφορά στην ανάγκη εθνικής ενότητας αυτές τις δύσκολες ώρες. «Τούτος ο τόπος και η σημερινή σύναξη εδώ μας διδάσκουν το πόσο σημαντική είναι η έννοια της ενότητας. Μας το διδάσκουν οι ίδιοι οι αιρετοί με το παράδειγμά τους. Εκείνοι που καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο τη σημασία της ενότητας, γιατί είναι πολύ πιο κοντά στον κόσμο, στις αγωνίες του, στα προβλήματά του. Εκείνοι που αμέσως μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση ξέρουν να βρίσκουν το δρόμο της συνεργασίας, πέρα και έξω από πολιτικές διαφορές» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα