Αλλη μία νεκρή στο Θριάσιο, συνολικά 94

Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, καθώς το πρωί του Σαββάτου υπέκυψε μια 57χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Θριάσιο. Πλέον ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται στα 94. Η άτυχη 57χρονη είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της, αλλά κατάφερε να φτάσει ως τη θάλασσα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τη μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες, ώσπου άφησε την τελευταία της πνοή στην εντατική.

Η 57χρονη εγκαυματίας ήταν το 11ο θύμα της πυρκαγιάς που υπέκυψε σε νοσοκομείο, ενώ άλλοι 81 νεκροί έχουν ταυτοποιηθεί στο νεκροτομείο Αθηνών, όπου παραμένουν δύο σοροί των οποίων το DNA έχει «αναγνωστεί», αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί με δηλωμένους αγνοουμένους. Σε νοσηλευτικά ιδρύματα νοσηλεύονται ακόμη 33 άτομα, έξι από τα οποία σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Εξάλλου, κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία αιτήσεων για την έκτακτη εφάπαξ ενίσχυση στους πληγέντες. Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, ως το Σάββατο είχαν κατατεθεί 3.640 αιτήσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα