Μοιραία ανάβαση

«Εσβησε» στον Ολυμπο 50χρονος ορειβάτης από τη ΧαλκίδαOταν το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε μαζί με τους φίλους του από τη Χαλκίδα με προορισμό τον Oλυμπο, όπου θα επιδιδόταν στο αγαπημένο του σπορ, ο 50χρονος Θανάσης Αναστασιάδης δεν φανταζόταν ότι αυτή η βόλτα θα ήταν η τελευταία του. Ο 50χρονος άνδρας, λάτρης της ορειβασίας για αρκετά χρόνια και μέλος του Oρειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας, ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που πραγματοποιούσε ανάβαση στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, έχασε τις αισθήσεις του και τελικά εξέπνευσε.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη θέση «Πέρασμα του Γιόσου» και άμεσα ειδοποιήθηκαν από τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου που βρίσκονταν στο σημείο το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε τετραμελές κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από το καταφύγιο «Γιόσος Αποστολίδης». Στον άτυχο ορειβάτη έγινε διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα