Λουτσέσκου: «Ολοι να μασάμε σίδερα» κόντρα στη Σπαρτάκ

Μήνυμα πρόκρισης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έστειλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου (φωτό), εν όψει του αυριανού επαναληπτικού (του 3-2 της Τούμπας) με τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ολοι να μασάμε σίδερα» τόνισε στους «ασπρόμαυρους» ο Ρουμάνος τεχνικός, ζητώντας παράλληλα «να μη χαθεί η συγκέντρωση στο πλάνο ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Στο πρώτο 20λεπτο, η Σπαρτάκ θα επιχειρήσει να “χτυπήσει” αιφνιδιάζοντας. Να αποφύγουμε πάση θυσία ακόμη και το παραμικρό λάθος».

Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται από χθες στη Μόσχα και το τεχνικό τιμ προετοιμάζει κάθε παίκτη ξεχωριστά αναφορικά με τα «θέλω» του Λουτσέσκου. Το ιδιαίτερο βάρος ωστόσο έχει πέσει στην κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Θεσσαλονικείς προχωρούν ταυτόχρονα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, με το σίριαλ του Πόντους Βέρνμπλουμ να φτάνει, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του. Μάλιστα, ρωσικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του, ενώ προσθέτει πως «μόνο εάν υπογράψει ο Βέρνμπλουμ, θα πάρει πρόσκληση για να πάει στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστεί επίσημα από το κλαμπ. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι η μεταγραφή έχει καθυστερήσει αρκετές εβδομάδες». Η συμφωνία θα είναι τριετούς διάρκειας και οι ετήσιες απολαβές του 32χρονου Σουηδού μέσου θα φτάνουν τα 1.800.000 ευρώ.

Τέλος, δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν την ΠΑΕ να επανεξετάζει την περίπτωση του 26χρονου αριστερού μπακ της Ρεάλ Μπέτις, Αλίν Τόσκα. Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζεται από τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι αξιώνουν πάνω από 1.000.000 ευρώ για την πώλησή του, ποσό που στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

—-

Ηττα για ΠΑΟ στη Λάρισα!

Μετεξεταστέος έμεινε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τη Λάρισα, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «AEL FC Arena».

Οι «βυσσινί» του Σωτήρη Αντωνίου μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, έβαλαν δύσκολα στους «πρασίνους» και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα με τον Πίτι (6′).

Οι παίκτες του Δώνη προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο πιο κοντά σε δεύτερο τέρμα βρέθηκαν οι γηπεδούχοι με το δοκάρι του Νούνιτς στο 54′. Μοναδικοί διασωθέντες από τη μέτρια εικόνα των ποδοσφαιριστών του Δώνη ήταν οι Χατζηθεοδωρίδης και Μπουζούκης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές έριξαν αισθητά τον ρυθμό του αγώνα.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού βραβεύτηκαν οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας για τη συνεισφορά τους στον σύλλογο της Θεσσαλίας. Ο προπονητής του «Τριφυλλιού» μάλιστα βραβεύτηκε αυτοπροσώπως από τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας Αλέξη Κούγια, ο οποίος του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν για τη Λάρισα οι Κρίστινσον, Σαΐτι, Γρομιτσάρης, Μόρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπασέμ, Κούνιτς, Μεδίνα και Ντέλετιτς, ενώ η αρχική εντεκάδα του «Τριφυλλιού» ήταν: Διούδης, Γιόχανσον, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Δώνης, Μουνιέ, Μπουζούκης και Εμμανουηλίδης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα