Μάτι: Τα 95 έφτασαν τα θύματα της τραγωδίας

Μακραίνει ο «μαύρος» κατάλογος με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς της μαύρης νύχτας της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, καθώς έφτασαν τα 95. Ενας άτυχος άνδρας άφησε χθες την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Πρόκειται για έναν 63χρονο που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Από τα 95 θύματα, 12 κατέληξαν νοσηλευόμενα σε νοσοκομεία της Αττικής.

Μεταξύ των υπόλοιπων 83 θυμάτων, υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, αυτή τη στιγμή 30 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι τέσσερις διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ (συνολικά, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται επτά). Επίσης, ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Στον εισαγγελέα

Την ίδια στιγμή, να αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους οι υπαίτιοι για την ανείπωτη τραγωδία της 23ης Ιουλίου, ζητά, μέσω υπομνήματος που κατέθεσε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ο 51χρονος Αρης Χερουβείμ, που έχασε στις φλόγες τη μητέρα του, την αδελφή του και τις δίδυμες ανιψιές του, ηλικίας μόλις πέντε ετών… Το απόγευμα της μοιραίας ημέρας τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στο σπίτι τους, σε κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Μαραθώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η φωτιά άρχισε να πλησιάζει η 73χρονη Ευπραξία Χερουβείμ μαζί με την κόρη της Βασιλική και τις δύο εγγονές της, Μαρία-Ηλιάνα και Ευπραξία-Μελίνα, έτρεξαν προς το αυτοκίνητό τους. Ομως, εγκλωβίστηκαν από την πύρινη λαίλαπα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα