Ολα για τη νίκη

❱❱ Ματς δίχως αύριο δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σπόρτινγκ! Ρεπό για να φύγει το άγχος έδωσε ο Λεμονής Το ματς της χρονιάς δίνουν σήμερα το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» στη Λισαβόνα. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ (21.45, CS2) αποτελεί έναν πραγματικό «τελικό» για την ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών, οι οποίοι προκρίνονται στο Γιουρόπα Λιγκ μόνο εφόσον νικήσουν τους γηπεδούχους και ίσως μάλιστα χρειασθεί και διαφορά πάνω από δύο γκολ.

Ως εκ τούτου, ο Τάκης Λεμονής γνωρίζει ότι για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ταχύτατη Σπόρτινγκ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει παίκτες ικανούς να ανταγωνιστούν αυτό το χαρακτηριστικό των Πορτογάλων.

Γι’ αυτό πολύ πιθανό είναι το σενάριο να τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης τον γρήγορο και «εκρηκτικό» Σεμπά, ενώ στα πλάνα του βρίσκεται και ο Φορτούνης γι’ αυτήν τη θέση, με τον Βραζιλιάνο ωστόσο να αποτελεί το φαβορί. Επειδή λοιπόν το άγχος των Πειραιωτών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μεγάλο, ο τεχνικός τον «ερυθρολεύκων» έδωσε ρεπό χθες το πρωί στους παίκτες του προκειμένου να χαλαρώσουν, πραγματοποιώντας έναν ομαδικό περίπατο στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Από την άλλη, ο αμυντικός του Ολυμπιακού Μπιορν Ενγκελς προέβη σε μια αποκάλυψη των διαλόγων του με τον συμπαίκτη του Σίλβιο Προτό πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα: «Πριν από το ματς ο Προτό μου είχε πει ότι θα είναι ευχαριστημένος αν δεν φάμε πέντε γκολ». Στο μεταξύ τα ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι η Σαμπντόρια είναι έτοιμη να δαπανήσει έως και 3.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Ανδρούτσο.

Εκτός από τον Ανδρούτσο κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Εμάνουελ Εμενίκε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην προπονητή του στην Καραμπούκσπορ, Γιουτσέλ Ιλντίζ. «Μιλήσαμε πριν από δυο τρεις εβδομάδες και ξέρω ότι δεν είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία» φέρεται ότι δήλωσε στα τουρκικά μέσα ο 64χρονος κόουτς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα