Οι οικογένειες έμαθαν τα καλά νέα από τον ίδιο τον Τσίπρα!

Οι χαμηλών τόνων γονείς δεν μπορούσαν να κρύψουν από τις 2.30 τα ξημερώματα, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, τη συγκίνησή τους για την επιστροφή των φυλακισμένων παιδιών τους. Πατέρες και μάνες κρατούσαν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου μέχρι να δουν τα πρόσωπα των γιων τους να βγαίνουν από το Embraer.

Πότε μιλούσαν με τον αρχηγό του ΓΕΣ, πότε με τον υπουργό Αμυνας, πότε η μια μάνα χάιδευε τον ώμο της άλλης, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη χαρά τους για την αίσια έκβαση του μαρτυρίου τους!

Η χαρμόσυνη είδηση, σύμφωνα με πληροφορίες, τους βρήκε στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας από την Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, όπου είχαν πάει για να προσκυνήσουν. Τα ευχάριστα νέα μετέφερε στις δύο οικογένειες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος γνώριζε από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ότι οι δυο στρατιωτικοί μας θα αποφυλακιστούν και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Διπλή χαρά

Για την οικογένεια Κούκλατζη, μάλιστα, η χαρά είναι διπλή, καθώς λίγες ώρες πριν η αδερφή του φέρεται ότι γέννησε το ανιψάκι του. Για θαύμα, λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, έκανε λόγο ο πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη. «Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία, που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή τους» είπε. Ως μια «εφιαλτική οδύσσεια» περιέγραψε ο πατέρας του Αγγελου Μητρετώδη την περιπέτεια του γιου του και έκανε λόγο για «γολγοθά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα