Οργή για τον φόνο φοιτητή από τις συμμορίες του Φιλοπάππου

Ο τρόμος παραμένει στην περιοχή, παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για περιπολίες! Οκτώ προσαγωγές αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ.Ο τρόμος σκέπασε ξανά την περιοχή γύρω από την Ακρόπολη, όπου, παρά τις συνεχείς περιπολίες της Αστυνομίας, οι αδίστακτες συμμορίες συνεχίζουν τη δράση τους, βάζοντας στο στόχαστρο ζευγάρια και τουρίστες. 

Η τελευταία ληστεία που σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου είχε τραγικό φινάλε. Ενας 25χρονος φοιτητής, που βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του στου Φιλοπάππου, έπεσε από μεγάλο ύψος σε έναν βράχο την ώρα που τους λήστευαν τρεις μελαψοί κακοποιοί, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Ο Νίκος Μ. εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Γλασκόβης στη Σκοτία και είχε έρθει στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου για να κάνει διακοπές και να δει τους δικούς του. Μαζί του ήταν η 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία, που είχε γνωρίσει στο εξωτερικό, αλλά τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης το ζευγάρι είχε πάει στου Φιλοπάππου για μια ρομαντική βόλτα. Ξαφνικά, τρεις άγνωστοι τους αιφνιδίασαν και τους ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Νίκος λογομάχησε μαζί τους και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάλεψε με κάποιους από αυτούς, καθώς φέρει αμυχές και εκδορές στα χέρια.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο άτυχος νεαρός έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Τι λέει η κοπέλα

Πάντως, οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη μαρτυρία της νεαρής φίλης του θύματος από την Πορτογαλία, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και περιμένουν να συνέλθει για να της πάρουν πλήρη κατάθεση.

Σε μια πρώτη κουβέντα που είχαν τους περιέγραψε τι συνέβη στον λόφο όπου βρισκόταν με τον φίλο της: «Είχαμε καθίσει σ’ ένα σημείο με θέα. Ξαφνικά, αισθανθήκαμε την παρουσία ανθρώπων. Ηταν τρεις μελαψοί άνδρες, οι οποίοι μας πλησίασαν και επιχείρησαν να μας ληστέψουν με την απειλή κατσαβιδιών ή μικρών μαχαιριών. Ο ένας άρπαξε από τον ώμο μου τον σάκο μου και άρχισε να τον ψάχνει. Εγώ είχα στρέψει την προσοχή μου σε αυτόν που έψαχνε τα πράγματά μου, ενώ δίπλα μου ο Νίκος μιλούσε με τρόπο έντονο με τους άλλους δύο. Δεν κατάλαβα τι έγινε… Ο Νίκος βρέθηκε ξαφνικά στο κενό, ενώ οι ληστές έφυγαν» είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έχουν προσαχθεί τουλάχιστον οκτώ άτομα, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, και εξετάζονται για τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα