Νεκρό από ζεματιστό νερό 17μηνο βρέφος!

Τραγωδία στα Τρίκαλα όταν μητέρα και γιος πήγαν να κάνουν μπάνιο το μωρόΣτο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Τρικάλων, καθώς, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, έχασε τη ζωή του ένα βρέφος μόλις 17 μηνών όταν έπεσε πάνω του καυτό νερό! 

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Σεισμόπληκτα. Η μητέρα του άτυχου μωρού, το οποίο είχε μια δίδυμη αδελφούλα και έναν 16χρονο αδελφό, είπε στον γιο της να ξεκινήσει να κάνει μπάνιο ένα από τα μωρά, ώσπου εκείνη να ετοιμάσει το δεύτερο.

Η γυναίκα φέρεται ότι είχε γεμίσει την παιδική μπανιέρα με ζεστό νερό, αλλά για άγνωστο λόγο δεν το είχε κάνει χλιαρό ρίχνοντας μέσα κρύο. Ο 16χρονος δεν πρόσεξε τη θερμοκρασία και έβαλε το άμοιρο μωρό μέσα στο ζεματιστό νερό!

Αμέσως μόλις το κορμάκι του ήρθε σε επαφή με το νερό, το μωρό άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει από τον πόνο. Μάλιστα, οι φωνές του ήταν τόσο δυνατές, που σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη την περιοχή. Αμεσα, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρά εγκαύματα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καλύψει το 70% του σώματός του. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διασωληνώθηκε.
Ομως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, η καρδούλα του δεν άντεξε, το άτυχο μωρό υπέστη ανακοπή και κατέληξε…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα