«Εδεσε» στη Ζάκυνθο ο πρώην εμίρης

«Λάτρης» της χώρας μας και των ελληνικών νησιών φαίνεται ότι είναι ο πρώην εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί, ο οποίος ακόμα ένα καλοκαίρι επέλεξε την Ελλάδα για να κάνει τις διακοπές του. Συγκεκριμένα φέτος είπε να τιμήσει τα νησιά του Ιονίου και αφού επισκέφθηκε την Κέρκυρα και την Ιθάκη, πλέον βρίσκεται στη Ζάκυνθο.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του (φωτό) «έδεσε» στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου το βράδυ του Σαββάτου και τράβηξε αμέσως τα βλέμματα τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών με το μέγεθος και την πολυτέλειά της.

Στη συνέχεια ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί μαζί με φίλους και την προσωπική φρουρά του κατέβηκε στην πόλη και απόλαυσε το δείπνο του σε κεντρικό εστιατόριο.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του πρώην εμίρη του Κατάρ στη χώρα μας άνοιξε ξανά τις συζητήσεις για την αγορά έκτασης πολλών χιλιάδων στρεμμάτων στο βορειοδυτικό τμήμα της Ζακύνθου, κοντά στο Ναυάγιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα