Σοκ! Ασελγούσαν σε παιδιά εν γνώσει της μητέρας τους

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων που φέρεται ότι ασελγούσαν εναντίον μικρών παιδιών και μάλιστα σε γνώση της μητέρας τους!Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κ. Μακεδονίας που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τριών ανδρών, πρόκειται για περιστατικά που συνέβησαν στο Μακροχώρι της Βέροιας.

Οι τρεις ενήλικες ασελγούσαν σε βάρος των ανηλίκων κατά τη διετία 2016-2017 και ήδη κρατούνται σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας. Ενας εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σύντροφος της μητέρας των παιδιών, ο δεύτερος φίλος του, ενώ ο τρίτος άνδρας μεγάλης ηλικίας φέρεται ότι ασελγούσε στα αδέρφια και σε έναν μικρό φίλο αυτών αντί αμοιβής.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν στις Αρχές έφτασε καταγγελία από άγνωστο πληροφοριοδότη. Αρχισαν έρευνες, εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης και οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν. Η Αστυνομία, προκειμένου να συγκεντρώσει επιπλέον στοιχεία και να ερευνήσει εάν οι κατηγορούμενοι ασέλγησαν και σε άλλα ανήλικα, ζητεί από τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310-76653 και 23310-76655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα