Εφυγε νέα και όμορφη

Εσβησε η 33χρονη δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά από διάτρηση στομάχουΘλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 33χρονης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Νατάσας Βαρελά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η ίδια φέρεται ότι αντιμετώπιζε κάποιες στομαχικές διαταραχές. Χθες τα ξημερώματα αισθάνθηκε αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και οι πόνοι στο στομάχι έγιναν αφόρητοι. Οι γονείς της τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Περίπου δύο ώρες αργότερα οι γιατροί τούς ανακοίνωσαν το θλιβερό μαντάτο. 

Οπως είπαν στον πατέρα της, η Νατάσα είχε διάτρηση στομάχου και, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Το τελευταίο διάστημα η Νατάσα Βαρελά εργαζόταν ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο New TV του Φίλιππου Βρυώνη, όπου παρουσίαζε μαζί με τη Βασιλική Πετρίδου εκπομπή με θέματα υγείας.

Η δημοσιογραφική πορεία της ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «Χώρα», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Financial Box».

Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», ενώ από τον Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών δούλεψε στον τηλεοπτικό σταθμό Extra, όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Επειτα συνεργάστηκε για αρκετό καιρό στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, όπου παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και ιατρικά θέματα. H Νατάσα Βαρελά ήταν απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα