Στους 370 οι νεκροί από τις βιβλικές πλημμύρες στην Ινδία

Βιβλικές διαστάσεις έχει λάβει η τραγωδία που πλήττει το κρατίδιο Κεράλα της Ινδίας, όπου οι Αρχές ανακοίνωσαν νέα αύξηση στον αριθμό των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο 46 άτομα προστέθηκαν στη λίστα των θυμάτων, ανεβάζοντας στους 370 τον αριθμό των νεκρών. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πλημμύρες που έχουν πλήξει εδώ και έναν αιώνα τη νότια Ινδία, ενώ η φετινή εποχή των μουσώνων έδειξε τις άγριες διαθέσεις της από τα τέλη Μαΐου, όταν οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις προκάλεσαν κατολισθήσεις και πλημμύρες και έπνιξαν ολόκληρα χωριά στη λάσπη.

Την ίδια ώρα, 700.000 πλημμυροπαθείς έχουν αναγκαστεί να καταφύγουν στους περίπου 3.000 καταυλισμούς που δημιουργήθηκαν εκτάκτως για τη φιλοξενία των εκτοπισμένων. Χιλιάδες αξιωματικοί παραμένουν στο σημείο βοηθώντας όσους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στις απομονωμένες περιοχές του κρατιδίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα