Εγκωμιάζει τον Σόιμπλε ο (…αμετανόητος) Γιάνης

Ο καταστροφικός Βαρουφάκης συμμάχησε και με τον εχθρό!Υστερα από ένα ρεσιτάλ προκλητικών δηλώσεων για το εξάμηνο του 2015 που ο ίδιος είχε τα ηνία της οικονομίας και λίγο έλειψε να οδηγήσει τη χώρα στην καταστροφή με ευθύνη βεβαίως και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης συμμαχεί τώρα και με τον «εχθρό» της Ελλάδας, τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που ήταν ο εμπνευστής και εκτελεστής των Μνημονίων… 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Γερμανός πρώην υπουργός Οικονομικών ήταν ο μόνος ο οποίος έλεγε τουλάχιστον ένα μέρος της αλήθειας. Μπορούσα να εμπιστευτώ όσα μου έλεγε κατ’ ιδίαν, ακόμη κι αν δεν ήταν πάντα τα ίδια με όσα δήλωνε δημοσίως στη Γερμανία. Πάντα τηρούσε τον λόγο του προς εμένα». Πλέκει δηλαδή ο πρώην υπουργός Οικονομικών το εγκώμιο του πολιτικού που κατέστρεψε την Ελλάδα και αυτού με τον οποίο είχε συγκρουστεί άπειρες φορές στα Eurogroup σε βάρος του ελληνικού λαού, όπως αποδείχθηκε.

Ο κ. Βαρουφάκης, από την άλλη πλευρά, κατηγορεί την Ανγκελα Μέρκελ λέγοντας ότι δεν θα την εμπιστευόταν ποτέ και σημειώνει πως η Γερμανίδα καγκελάριος δεν ξέρει πώς κατάφερε να πείσει τον Αλ. Τσίπρα να πραγματοποιήσει τη μεταστροφή του 2015, επισημαίνοντας ότι «έχει καταστρέψει πολλούς με την ιδιόμορφη γοητεία της». Για ακόμη μία φορά ο πρώην υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται τον Ελληνα πρωθυπουργό και εκφράζει της άποψη πως η Ελλάδα το 2015 δεν θα έπρεπε να σωθεί αλλά να χρεοκοπήσει, καθώς σήμερα βρίσκεται στην «ίδια μαύρη τρύπα και συνεχίζει να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα