Ομολογία από Ξυδάκη: Δεν ήταν διεφθαρμένος ο Κώστας Καραμανλής

«Οχι. Διεφθαρμένος δεν υπήρξε ο Κώστας Καραμανλής»Αυτό απάντησε, σε χθεσινή συνέντευξη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβάνει τον πρώην πρωθυπουργό στο παλαιό, διεφθαρμένο σύστημα.

«Δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη, όχι απόδειξη. Μάλλον ο Καραμανλής τα έβαλε με ένα σύστημα διαπλοκής. Δεν ξέρω αν νίκησε ή αν τον φάγανε, αλλά δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη, ούτε τον αποκάλεσε ποτέ κανείς έτσι από τους πολιτικούς αντιπάλους του» σημείωσε.

Αναφορικά με τη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Ξυδάκης σημείωσε: «Υπήρχαν κάποιοι κοινοί στόχοι, δεν υπάρχουν πια. Καθένας θα κάνει τις επιλογές του και θα επανεκτιμήσει την πορεία». Την ίδια ώρα, επίθεση σε Αδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι Αδωνις Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης σκέφτονται ακόμη με μυαλά χούντας. Οτι οι Αριστεροί πρέπει να πέσουν όλοι στην πυρά. Την εθνική συνεννόηση, την εθνική γαλήνη, την έκανε πράξη ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ακολούθησε αυτή τη γραμμή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ακόμη πιο δυναμικά την εφάρμοσε ο Κώστας Καραμανλής».

Οι κ. Γεωργιάδης και Βορίδης, κατά τον κ. Αντώναρο, προέρχονται «από έναν χώρο που στην Κεντροδεξιά τον αποκαλούσαμε “άκρα” – Ακρα Δεξιά, δηλαδή. Δεν πρέπει να επιβληθεί αυτή η αντίληψη σε μια μεγάλη παράταξη, όπως πρέπει να είναι η κεντροδεξιά Ν.Δ.».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα