Βάζει τα θεμέλια στο Μέτσοβο ο Ολυμπιακός

Ανεβάζει ρυθμό ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από χθες στο Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, και ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι έτοιμος να… βγάλει το λάδι στους παίκτες του.Οπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Αγραβάνης (υπέστη ρήξη χιαστού τη σεζόν που μας πέρασε) θα δοκιμάσει να μπει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας, όμως θα χρειαστεί σίγουρα δύο μήνες ακόμα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος. 

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο, καθώς είχαν ρεπό, και πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Εξάλλου, τους απομένουν ακόμα λίγες ημέρες στην Αθήνα, καθώς θα αναχωρήσουν για το Πήλιο, όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. 

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, καθώς χθες είχαν ρεπό. Οι Γκος, Μορέιρα και Χάτσερ θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα γυμναστούν κανονικά. Στον Αρη προέκυψε διπλό πρόβλημα, καθώς οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Βαλάντης Κουρτίδης αποχώρησαν τραυματίες από την προχθεσινή προπόνηση. Ο πρώτος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και ο δεύτερος χτύπησε στο αριστερό γόνατο.

Τέλος, η Εθνική Κορασίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας (ηττήθηκε στον τελικό 51-41 από τη Σουηδία) και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα