Σοκ! Εστησαν άγαλμα του Σατανά έξω από κτίριο της κυβέρνησης στις ΗΠΑ!

Εντονες διαμαρτυρίες για τα αποκαλυπτήρια του χάλκινου τραγόμορφου πλάσματος στο ΑρκάνσαςΤα αποκαλυπτήρια ενός χάλκινου αγάλματος, που απεικονίζει ένα φτερωτό πλάσμα με κεφάλι τράγου το οποίο ονομάζεται Baphomet, γιόρτασαν οπαδοί του Σατανά σε διαδήλωση που έγινε πρόσφατα στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας των ΗΠΑ. Η τοποθέτηση του αγάλματος σε κυβερνητικό κτίριο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ενώ την έντονη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν χριστιανοί ακτιβιστές. Ειδικότερα, η γιορτή των αποκαλυπτηρίων διοργανώθηκε, σύμφωνα με το Associated Press, από την οργάνωση του Ναού Λατρείας του Σατανά, έξω από το κυβερνητικό κτίριο του Αρκάνσας Λιτλ Ροκ, καθώς η οργάνωση θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για το μνημείο των Δέκα Εντολών που βρίσκεται στο σημείο αυτό.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Μάλιστα, παρόλο που το δυόμισι μέτρων χάλκινο άγαλμα του Baphomet τοποθετήθηκε εκεί για να εκτεθεί προσωρινά, οι σατανιστές ζητούν τη μόνιμη παραμονή του στον χώρο, επικαλούμενοι το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας που τους παρέχει το αμερικανικό Σύνταγμα. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο συνιδρυτής του ναού του Σατανά και ένας από τους διοργανωτές της διαδήλωσης Ιβι Φόρεστερ, εάν επιθυμούν να υπάρχει στην περιοχή ένα θρησκευτικό άγαλμα, τότε πρέπει να δεχθούν και την ύπαρξη αγαλμάτων των υπόλοιπων θρησκειών. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μην υπάρχει κανένα θρησκευτικό άγαλμα στην περιοχή. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η οργάνωση των οπαδών του σατανά έχει στείλει επιστολή στους γερουσιαστές του Αρκάνσας με αίτημα να έχει το άγαλμα μόνιμη θέση, ωστόσο δεν έχει λάβει καμιά απάντηση σχετικά.

ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Οσον αφορά το μνημείο των Δέκα Εντολών τοποθετήθηκε στην περιοχή πέρυσι, μετά την έγκριση ενός νομοσχεδίου του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Τζέισον Ράπερτ. Σε λιγότερο από 24 ώρες από την τοποθέτησή του οδηγός έσπασε το μνημείο πέφτοντας πάνω του με το αυτοκίνητό του. Το μνημείο αποκαταστάθηκε στις αρχές του 2018, περιφρουρούμενο από φράγματα και σκυροδέματα. Η τοποθέτηση του αγάλματος του Σατανά προκάλεσε διαμαρτυρίες από χριστιανούς ακτιβιστές, ενώ Ρεπουμπλικάνος πολιτικός έσπευσε να καταδικάσει την κίνηση και χαρακτήρισε την πράξη προσβλητική.

Από την Εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα