Αισιοδοξία στην «Ενωση» για τον Νάρσινγκ

Πέρα από τα παιχνίδια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στο μυαλό τους και τα μεταγραφικά, καθώς με την είσοδο στους ομίλους του Tσάμπιονς Λιγκ αλλάζουν τα… δεδομένα για το αγωνιστικό κομμάτι.Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει δύο παίκτες: έναν εξτρέμ και έναν χαφ. Για τον εξτρέμ όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα «τρέξει» τις εξελίξεις άμεσα. 

Πρώτος στόχος ήταν και παραμένει ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ. Ο Ολλανδός ακραίος έμεινε εκτός αποστολής (και) από το προχθεσινό ματς της Σουόνσι. Στην «Ενωση» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση, αλλά κρατούν ακόμη ανοιχτές και κάποιες εναλλακτικές λύσεις, όπως του Πιρές της Χόφενχαϊμ. Για την υπόθεση Νάρσινγκ, πάντως, τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφέρουν ότι πρόθεση της ΑΕΚ είναι να δώσει περίπου 2.000.000 ευρώ στη Σουόνσι και να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ολλανδό. 

Αναφορικά με τον χαφ, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Η ΑΕΚ εξετάζει τις περιπτώσεις των Αγκού, Ραντόγια, ενώ στο προσκήνιο υπάρχει και ο Κονέ. Σύμφωνα με τη σερβική «Blic», ο Σέρβος μέσος Νεμάνια Ραντόγια είναι πολύ κοντά στην «Ενωση» κυρίως λόγω της προοπτικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα