Ακόμα και τα… τατουάζ αφορμή για ανθρωπιά

Το φεστιβάλ στους χώρους της ΔΕΘ, που γίνεται πόλος έλξης στα ΒαλκάνιαΕνα φεστιβάλ που θα γεμίσει την πόλη με μελάνι και… γκάζια έρχεται τον Οκτώβριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το 5ο Balkan Thessaloniki Tattoo Convention, η μεγάλη γιορτή των fans της πανάρχαιας τέχνης της δερματοστιξίας, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, διατηρώντας τη θέση ενός από τα καλύτερα φεστιβάλ των Βαλκανίων. Το φεστιβάλ θα φέρει στο επίκεντρο της διοργάνωσης και τις Ημέρες Μοτοσικλέτας, ήτοι την έκθεση μοτοσικλέτας για τη βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καλύτερους Ελληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει, να μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα κουβαλούν μαζί τους μέχρι την επόμενη συνάντηση.
Μετά την Αθήνα, το κάλεσμα των «εραστών» του τατουάζ γίνεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς περισσότεροι από 150 κορυφαίοι Ελληνες και ξένοι καλλιτέχνες αναμένεται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό και προσφέροντας παράλληλα όλες τις γνώσεις και την αγάπη τους για την τέχνη τους.

Το μήνυμα

Η επιτυχία και η σημαντική προσέλευση του κοινού στο Athens International Tattoo Convention κάνει φανερή τη διάδοση της τέχνης του tattooing και δίνει το μήνυμα στη Θεσσαλονίκη, που παίρνει τη σκυτάλη. Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά, καθώς η γιορτή αυτή απευθύνεται κάθε χρόνο σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού, αγκαλιάζοντας κάθε ηλικία και κάθε κατηγορία επισκεπτών. Μεγάλοι και μικροί θα γίνουν ένα με τον παλμό του φεστιβάλ μέσα από συναυλίες στο open air stage, διαγωνισμούς, graffiti shows, αλλά και πλήθος παράλληλων θεμάτων και θεαμάτων γύρω από το τατουάζ.

Πρόκειται για έναν θεσμό που τραβά το ενδιαφέρον όχι μόνο όσων ασχολούνται αποκλειστικά με τα τατουάζ, αλλά και όσων θέλουν να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική του διάσταση, γνωρίζοντας από κοντά σπουδαίους tattoo artists τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες, καθώς και να διασκεδάσουν με τα shows, τις συναυλίες και τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά του.

Εν τω μεταξύ, ακόμα μια χρονιά το «Make A Wish – Κάνε μια Ευχή Ελλάδος» θα βρίσκεται στο Balkan Thessaloniki Tattoo Convention, όπου οι tattoo artists θα προσφέρουν χαρά, ευχές και χαμόγελα.
Ολοι μαζί θα βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν το δικό τους «Αστέρι της Ευχής». Ολα τα έσοδα από τα τατουάζ «αστέρια της ευχής» θα διατεθούν στο «Make A Wish», βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης υπογράφει η Red & White Productions.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα