Σήκωσαν μανίκια

Χωρίς ανάσα στον Ολυμπιακό, με το «καλημέρα» φάνηκαν οι άγριες διαθέσεις του ΜπλατΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Στο… φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Μέτσοβο, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, και ο τεχνικός της ομάδας Ντέιβιντ Μπλατ έχει ήδη ανεβάσει κατακόρυφα τον ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής έχει στρέψει όλη του την προσοχή πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς δουλεύει με μπάλα και έχει επικεντρωθεί στις συνεργασίες και στα συστήματα που θα χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να δώσει από νωρίς στους παίκτες του να καταλάβουν τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος επιθυμεί να αγωνίζεται η ομάδα του. Βέβαια, είναι θέμα χρόνου το βάρος να πέσει και στη φυσική κατάσταση.

Το πρώτο φιλικό των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο για αύριο κόντρα στον Αρη. Μέχρι στιγμής μοναδικό μελανό σημείο είναι η απουσία του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ακολουθεί ακόμη ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όμως σύντομα θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους και αύριο θα αναχωρήσουν για το Πήλιο, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ήδη ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων στην Αθήνα και ο ρυθμός αναμένεται ότι θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Την πρώτη τους προπόνηση με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν χθες οι Χάτσερ και Μορέιρα, οι οποίοι μαζί με τον Γκος πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τέλος, ο Πανιώνιος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία λόγω των εξωαγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, με τους ξένους παίκτες που έχει κλείσει να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς ακόμη περιμένουν τα εισιτήριά τους για την Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα