Ο αξιότιμος κύριος Δημητράς

Η σφόδρα ανθελληνική στάση του είναι το κερασάκι στην τούρταΑπό τον
Ναπολέων Λιναρδάτο

Η μητέρα του 25χρονου που δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου έγραψε μια επιστολή για τον κ. Τσίπρα. Γράφει: «Μήπως θα έπρεπε η Πολιτεία, αντί να καλοδέχεται προσφέροντας γην και ύδωρ στα πάσης λογής εγκληματικά και επικίνδυνα με άγρια ένστικτα στοιχεία, να προνοεί πρωτίστως για την ασφάλεια των ίδιων της των πολιτών, τους οποίους αφαιμάσσει καθημερινά, εγκαταλείποντάς τους παράλληλα στα χέρια αδηφάγων συμμοριών, για τις οποίες η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει λιγότερη σημασία από την αξία ενός κινητού ή μιας χρυσής αλυσίδας;»

Ο κ. Δημητράς -του λεγόμενου «Ελληνικού Παρατηρητηρίου»- βρήκε την όλη επιστολή δυσάρεστη, γράφοντας σε ένα tweet: «Ρατσιστική επιστολή της μητέρας του 25χρονου θύματος στου Φιλοπάππου». Ο κ. Δημητράς θεωρεί τον εαυτό του εθνικό λογοκριτή, χρησιμοποιώντας ανελλιπώς τον νόμο λογοκρισίας του ’14. Πριν από κάποιον καιρό είχα γράψει ότι η ποιότητα του νόμου φαίνεται στην ποιότητα των ανθρώπων που είναι αναγκαίοι για την εφαρμογή του. Ο συγκεκριμένος νόμος προϋποθέτει μικρούς και μεγάλους με προσωπικότητα τύπου Λαβρέντι Μπέρια: Μικροψυχία, σαδισμός, μοχθηρία και εξουσιομανία είναι τα αναγκαία συστατικά του πολίτη που προϋποθέτει ο νόμος λογοκρισίας για να εφαρμοστεί.

Το tweet του κ. Δημητρά ήταν μια έκπληξη για κάποιους που για έναν μυστηριώδη λόγο δεν είχαν καταλάβει την ποιότητα του ανθρώπου. «Κρίμα, Παναγιώτη» θα απαντήσει ένας δημοσιογράφος στο tweet, ωσάν η συμπεριφορά του κ. Δημητρά να μην ταίριαζε στον χαρακτήρα του, σαν να ήταν μια ανέλπιστη παρέκκλιση. Κι όμως, το ελληνικό κράτος έχει δώσει ρόλο και εξουσία σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καταργώντας το κορυφαίο συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη να εκφράζεται και να σκέφτεται ελεύθερα.

Η σφόδρα ανθελληνική στάση του κ. Δημητρά είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ασφαλώς είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων και σε διαρκή εγρήγορση για να δημιουργήσει μειονότητες σε όλη την Ελλάδα – τουρκικές, αλβανικές και «μακεδονικές», μεταξύ άλλων.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην ιστοσελίδα της οργάνωσής του είχε δηλωθεί ως χρηματοδότης της μια σκοπιανή οργάνωση – και ο πρόεδρός της Bill Νicholov είχε γράψει: «Η Ελλάδα θα χάσει τη Μακεδονία του Αιγαίου από τους “Mακεδόνες” (Σκοπιανοί), τη Θράκη και την Κύπρο από την Τουρκία, και την Ηπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά σε εσάς, τους δήθεν Ελληνες; Ο μικρός βράχος σας που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% αλβανική».

Τα ΜΜΕ καλύπτουν τον κ. Δημητρά και γι’ αυτό έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου. Ετσι, όχι μόνο συνεχίζει τον ανθελληνικό και αντιφιλελεύθερο έργο του, αλλά φροντίζει όσο περνά ο καιρός να γίνεται όλο και πιο προκλητικός. Οπως όλοι οι άλλοι μπαχαλάκηδες του καθεστώτος, βρίσκει και τα κάνει.

*Τραπεζικός στη Νέα Υόρκη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα