Τεστ με τους… βορείους οι «αιώνιοι»

Ξεμούδιασαν με φιλικά οι «αιώνιοι»! Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 88-83 του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Πορταριά…… με τον Τσάβι Πασκουάλ να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα και σχήματα, βλέποντας παράλληλα τον Κιθ Λάνγκφορντ (14 π.) να ανεβάζει στροφές και να «βομβαρδίζει» το αντίπαλο καλάθι. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο πρώτο ημίχρονο (27-25 στο 10′, 53-47 στο 20′), όμως με την έναρξη της επανάληψης το «Τριφύλλι» πάτησε γκάζι (63-47 στο 23′). Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου αντέδρασαν στο φινάλε (79-74 στο 35′), αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Θετικό ήταν και το τεστ του Ολυμπιακού, ο οποίος νίκησε με 89-67 τον Αρη στο Μέτσοβο. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι έβγαλαν στην αναμέτρηση αρκετά στοιχεία από αυτά που ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θέλει να βλέπει στο παιχνίδι της ομάδας του.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν ο Γκος, που σημείωσε 19 πόντους, αποδεικνύοντας ότι δικαίως ο προπονητής του τού έχει δώσει την… μπαγκέτα.

Σχετικά με τον Πανιώνιο, ο Σταύρος Αλευρογιάννης επέστρεψε ξανά στην ομάδα, καθώς ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, που πήρε τις μετοχές του πριν από μία εβδομάδα, αποχώρησε.

Τέλος, στην ΑΕΚ εκτός δράσης θα μείνει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη κατάφυσης έξω πλατέος μυός στο δεξί γόνατο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα