Βίντεο θα «φωτίσει» ( ; ) τον θάνατο του μοντέλου

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του πανέμορφου μοντέλου Σίνεντ ΜακΝαμάρα από την Αυστραλία, που βρέθηκε κρεμασμένο στην πρύμνη της υπερπολυτελούς θαλαμηγού που ήταν αγκυροβολημένη στην ΚεφαλλονιάΑπαντήσεις ενδέχεται να δώσει ένα βίντεο διάρκειας λίγων λεπτών από τις κάμερες ασφαλείας του σκάφους «Mayan Queen IV» του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, του οποίου η 20χρονη αποτελούσε μέλος του πληρώματος.

Υπενθυμίζεται πως η ξανθιά καλλονή με τους χιλιάδες ακολούθους στο Instagram βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης να κρέμεται στο πίσω μέρος του γιοτ, δίχως τις αισθήσεις της, με κάβους περασμένους στον λαιμό της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια αεροδιακομιδής σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κοπέλα αυτοκτόνησε. Ωστόσο, αναμένονται ανακοινώσεις από τις ελληνικές Αρχές μετά τη νεκροτομή σχετικά με τα αίτια του θανάτου της. Το μοντέλο από την Αυστραλία εργαζόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες στο πολυτελές σκάφος των 92 μέτρων του 87χρονου Μεξικανού κροίσου. Η μητέρα της Κάιλι και η αδελφή της Λόρεν πληροφορήθηκαν τον θάνατό της ενώ ταξίδευαν αεροπορικώς στην Ελλάδα για να τη συναντήσουν και να πάνε μαζί διακοπές!

Μάλιστα, η άτυχη κοπέλα ανυπομονούσε να τις δει, αφού λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της είχε γράψει σε ανάρτησή της στο facebook: «Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μεγάλη αδελφή που θα μπορούσα να έχω! Πέντε μέρες μέχρι να σε δω. Ασυγκράτητος ο ενθουσιασμός!» Ομως εκείνο που έχει τραβήξει την προσοχή των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης είναι μία άλλη ανάρτησή της, αυτή τη φορά στο Instagram: «Πάρτε με πίσω, εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μη σπάσω το κεφάλι μου» έγραφε. Ο απόπλους του σκάφους έχει απαγορευτεί ώσπου να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα