Δύο αλλοδαποί σκότωσαν τον θείο του Καραμέρου

Ενας Αλγερινός και ένας Αιγύπτιος είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 65χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες στις 21 Αυγούστου Οπως αποδείχτηκε, ο 31χρονος Αλγερινός και ο 23χρονος συνεργός του από την Αίγυπτο σκότωσαν τον θείο του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου για να του αρπάξουν 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, καθώς άφησαν πίσω τους δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA, τα οποία τους ανάγκασαν να ομολογήσουν ότι διέπραξαν το έγκλημα.

Ο άτυχος 65χρονος, που φαίνεται πως πάλεψε με τους δολοφόνους, εντοπίστηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας στραγγαλισμένος με μια ζώνη. Τη σορό βρήκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι έπειτα από τηλεφώνημα γειτόνων του ηλικιωμένου, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν την εξώπορτα ορθάνοιχτη. Το εσωτερικό της μονοκατοικίας ήταν ανάστατο, ενώ όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο υπνοδωμάτιο αντίκρισαν τον 65χρονο πεσμένο δίπλα στο κρεβάτι.

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, ένας εκ των δραστών επιχείρησε να κάνει ληστεία στη Θεσσαλονίκη. Επεσε όμως στα χέρια των αστυνομικών και έτσι υποβλήθηκε σε δακτυλοσκόπηση. Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι τα ίχνη του 31χρονου ταιριάζουν με εκείνα στο σπίτι των Θρακομακεδόνων και έτσι οι Αστυνομικοί γρήγορα έφτασαν και στον 23χρονο συνεργό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα