Ανοιξε νέο κατάστημα Public στο Παραλίμνι

To πέμπτo κατάστημα στην Κύπρο εγκαινίασαν τα Public, αριθμώντας πλέον 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου, δημιουργώντας 20 νέες θέσεις εργασίας. Καλύπτει γεωγραφικά το νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερα τουριστικής περιοχής του Πρωταρά.

Το νέο κατάστημα των Public, μέλος του Ομίλου Olympia, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής να ανακαλύψουν πάνω από 500.000 είδη ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, όπως tablets, smartphones, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games. «Μέσα σε 12 έτη δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε ως η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, λειτουργώντας συνολικά πέντε καταστήματα σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα του νησιού» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος των Public Χρήστος Καλογεράκης, προσθέτοντας ότι τα καταστήματα Public εξελίσσονται σε σημεία αναφοράς για τις περιοχές στις οποίες βρίσκονται, παρέχοντας την απαιτούμενη ώθηση για περαιτέρω επέκταση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα