Εκρηκτικά σε ΑΤΜ ισοπέδωσαν κατάστημα

Χτύπημα σε Βύρωνα και Αγιο ΣτέφανοΒομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε χθες το πρωί μια γειτονιά του Βύρωνα έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην εξωτερική πλευρά καταστήματος ένδυσης. 

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, τέσσερις άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ταμειακό μηχάνημα με την χρήση αερίου, αρπάζοντας τελικά τα δύο κουτιά που περιείχαν τις δεσμίδες με τα χρήματα. Ωστόσο, από τη έκρηξη καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς το κατάστημα ρούχων, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να είναι αντιμέτωπος με το φάσμα της οικονομικής καταστροφής, μια και οι ζημιές εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 40.000 ευρώ. Οι δράστες έφτασαν στο σημείο πιθανώς με κλεμμένο αυτοκίνητο και αφού διέρρηξαν την πόρτα του καταστήματος εισήλθαν στο εσωτερικό προκειμένου να διοχετεύσουν από την πίσω πλευρά του ταμειακού μηχανήματος το μείγμα του αερίου, ώστε να το τινάξουν στον αέρα, όπως και έπραξαν.

Από την ισχυρή έκρηξη δεν καταστράφηκε μόνο το κατάστημα του άτυχου επαγγελματία, αλλά προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε παρακείμενα καταστήματα και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Οι τέσσερις δράστες αφού άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν. Ωρες αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν ένα καμένο όχημα κοντά σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι και εξετάζεται εάν ανήκει στους κακοποιούς. Στο μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα έκρηξη σε ΑΤΜ σημειώθηκε και στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, χωρίς όμως οι δράστες να καταφέρουν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα