«Ανοίκεια επίθεση στον Καραμανλή»

Ο Ευ. Αντώναρος «φωτογραφίζει» τους υπαιτίους των δημοσιευμάτων«Ανοίκειες» χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος τις επιθέσεις που δέχεται εσχάτως ο Κώστας Καραμανλής. Την ίδια ώρα, περίεργη σιωπή χαρακτηρίζει τη στάση των «γαλάζιων» στελεχών για τις βολές κατά του πρώην πρωθυπουργού μέσω δημοσιευμάτων, με τα οποία επιχειρείται να χρεωθεί ο κ. Καραμανλής τις ενέργειες πρώην στελεχών της Ν.Δ. που επικαλούνται τον «καραμανλισμό».

Ο κ. Αντώναρος σε ραδιοφωνική συνέντευξη σχολίασε ότι «δεν είναι τυχαία» τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και, χαρακτηρίζοντας «προσφιλή στόχο» τον πρώην πρωθυπουργό, κάλεσε όσους βάλλουν κατά του Κώστα Καραμανλή «να μην προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αδυναμίες, αστοχίες, αδιέξοδα που βρίσκουν μπροστά τους με τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις», συμπληρώνοντας ότι «όσοι Ελληνες πολίτες έχουν απλή λογική καταλαβαίνουν ακριβώς ποιοι είναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις και τι κρύβεται».

Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε στάση «εύγλωττης σιωπής» τη στάση που έχει επιλέξει ο κ. Καραμανλής και σημείωσε ότι «όσοι προσπαθούν με τέτοια πλάγια, ύπουλα μέσα να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει αυτή τη στάση για δικούς τους σκοπούς και με δικές τους στοχεύσεις θα φάνε τα μούτρα τους».

Ο κ. Αντώναρος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, σχολιάζοντας ότι εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. υπάρχουν «άνθρωποι που δυσανασχετούν και είναι εγκλωβισμένοι», τους οποίους ενοχλούν τα «βοθρολύματα» που υπάρχουν στην παράταξη. Ο κ. Αντώναρος σημείωσε ότι «η σημερινή Ν.Δ. έχει ξεφύγει σε δύο βασικούς τομείς» από τις αρχές του Καραμανλή, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε «στην τάση προς την υπερδεξιά» και στις «αντιλήψεις για την οικονομία, που είναι αγκαλιά με τον νεοφιλελευθερισμό». «Εγώ με αυτή τη Ν.Δ. δεν θέλω να έχω καμία σχέση» σημείωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα