Χωριστά στο φυσικό αέριο Μυτιληναίος και Motor Oil!

Στον πρώτο περνά το 100% της M&M Gas που είχαν ιδρύσει προ ετών οι δύο όμιλοι. Συνεχίζουν μαζί στην Κόρινθος Power

Από τον
Φώτη Κόλλια

Το 100% της M&M Gas, που είχαν ιδρύσει προ ετών οι όμιλοι Μυτιληναίος και Motor Oil, αποκτά η Μυτιληναίος, όπως ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζαννετάκης.

Ο κ. Τζαννετάκης τόνισε ότι η Μυτιληναίος θα αποκτήσει το 50% της Μ&Μ Gas στο πλαίσιο συμφωνίας των δύο ομίλων για διαχωρισμό της ενιαίας δραστηριότητας στο φυσικό αέριο. Την ίδια στιγμή, οι δύο όμιλοι θα διατηρήσουν την από κοινού συμμετοχή στην Κόρινθος Power, που ελέγχει τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο στο διυλιστήριο των Αγίων Θεοδώρων. Ο κ. Τζαννετάκης υποστήριξε ότι οι δύο επιχειρηματικοί όμιλοι είχαν συνεργαστεί το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να σπάσουν το μονοπώλιο της ΔΕΠΑ στην προμήθεια αερίου. Τώρα που οι συνθήκες έχουν αλλάξει, οι δύο εταιρίες έχουν μπει ανεξάρτητα στη χονδρική αγορά φυσικού αερίου.

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Motor Oil έγιναν στο περιθώριο παρουσίασης της εξαγοράς του 90% της NRG από την πρώτη.

Μετά την ένταξή της στον όμιλο της Motor Oil, η NRG ανακοίνωσε νέα συνδυαστικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Ενδεικτικά, οι νέες συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για οικιακές παροχές μπορούν να προσφέρουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι κάθε μήνα για δύο ολόκληρα χρόνια.

Αντιστοίχως, προσφέρονται πλέον συνδυαστικές ενέργειες που αφορούν αποκλειστικά κοινόχρηστες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πολυκατοικιών, προσφέροντας σε όσους καταναλωτές συμβληθούν με την NRG τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και έως 30% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε μήνα για δύο χρόνια.

Τέλος, η NRG διαμορφώνει ειδικές συνδυαστικές ενέργειες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να γίνουν πελάτες της, τόσο για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας όσο και φυσικού αερίου, προσφέροντας έως 25% δωρεάν ρεύμα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο για την επιχείρησή τους κάθε μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.