«ΓΑΛΑΖΙΟΣ» ΣΥΡΙΖΑ

Τι δείχνει η ψήφος της Ν.Δ. για την ΟυγγαρίαΑπό τον 
Παναγιώτη Χ. Δούμα*

Οσο κι αν θέλω να εστιάσω τα πυρά μου στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για να με πείσει ότι δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από τη «γαλάζια» έκφανση του ίδιου «αφηγήματος». Και για να καταπιαστώ με κάτι επίκαιρο, είναι από τους πρώτους που θέλουν να «τιμωρήσουν» την Ουγγαρία του Βίκτορ Ορμπαν. Ενός πατριώτη πολιτικού, ο οποίος μέχρι σήμερα προστατεύει τη χώρα του από τον εποικισμό της. Τον εποικισμό της από «μαϊμού» πρόσφυγες, οι οποίοι κατά δεκάδες χιλιάδες εγκαθίστανται πρώτα στα ελληνικά νησιά.

Ο κ. Μητσοτάκης συντάσσεται με την έκθεση μιας Πράσινης αριστερίστριας, της Τζούντιθ Σαργκεντίνι, και με αυτόν τον τρόπο κλείνει το μάτι στη Μέρκελ, που είναι υπεύθυνη για την εσκεμμένη πρόκληση του εποικισμού της Ευρώπης από επικίνδυνους ισλαμιστές λαθρομετανάστες υπό τον ευτελισμένο πια μανδύα του «πρόσφυγα». Συγχρόνως, συνεχίζει ακάθεκτος την απόπειρά του να συγκινήσει το ελληνικό ακραίο Κέντρο, με το οποίο σκοπεύει να συγκυβερνήσει την Ελλάδα, άμα τη εκλογή του.

Ο κ. Μητσοτάκης, «λάτρης της ελευθερίας και της δημοκρατίας», ζητεί την τιμωρία ενός ολόκληρου ευρωπαϊκού έθνους, επειδή διά της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβερνήσεώς του αρνείται να μετατραπεί σε ισλαμικό χαλιφάτο. Και είναι εξαιρετικά θλιβερό να διαπιστώνει κανείς ότι για αυτόν η εξυπηρέτηση της πολιτικής ορθότητας προέχει του εθνικού συμφέροντος, της εθνικής συνοχής αλλά και της ασφάλειας στην πατρίδα του ή και στις πατρίδες των άλλων.

Κι αν με τέτοια ευκολία ζητά την αποστέρηση ουσιαστικά της Ουγγαρίας από την ψήφο της στο Συμβούλιο της Ε.Ε., πώς περιμένει κανείς να αντιμετωπίσει όσους στην «Ελλάδα του Μητσοτάκη» θα αντιδρούν στον εποικισμό της, ειδικά στις μεθοριακές περιοχές, όπως η Λέσβος; Μήπως θα κλείσει κι εκεί το μάτι στους διάφορους αριστεριστές, «αλληλέγγυους» και ΜΚΟ, που λιντσάρουν και διαπομπεύουν όποιον απαιτεί τα αυτονόητα;

H Νέα Δημοκρατία του ψευδοευρωπαϊστή Μητσοτάκη είναι ένας «γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ», που χέρι χέρι με το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τις πολιτικές αντικατάστασης των Ελλήνων και των λοιπών γηγενών ευρωπαϊκών πληθυσμών. Παρακάμπτει δε τους ίδιους τους νόμους της πατρίδος μας, που ακόμη και σήμερα υπαγορεύουν ότι ο μόνος δρόμος για τα μπουλούκια των ισλαμιστών είναι αυτός της απέλασης και της επαναπροώθησης.

Είναι ζήτημα χρόνου ν’ ακούσουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το νέο επιχείρημα, ότι η μόνη λύση για το δημογραφικό και κατ’ επέκτασιν το Ασφαλιστικό είναι η απορρόφηση των εποίκων και η άμεση ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.

*Eπιχειρηματίας, αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα