Η Τουρκία έστειλε Βελιγράδι τον «Εσκομπάρ των Βαλκανίων»

Την έκδοση του καταζητούμενου είχε ζητήσει και η Ελλάδα«Πακέτο» στο Βελιγράδι -και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες- έστειλαν οι τουρκικές Αρχές τον «Εσκομπάρ των Βαλκανίων», τον Σέρβο με το παρατσούκλι «Ιβάν», ο οποίος είχε εισάγει στη χώρα μας περίπου μισό τόνο κοκαΐνη και συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Αττάλεια, όπου απολάμβανε τις χλιδάτες διακοπές του παρέα με ένα μοντέλο, επίσης από τη Σερβία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αίτημα για τη σύλληψή του -και κατά συνέπεια για την έκδοσή του- είχε απευθύνει και η χώρα μας, ωστόσο οι τουρκικές Αρχές φαίνεται πως το αγνόησαν και αποφάσισαν να στείλουν τον Τζοβίκα Βούκοτιτς (Jovica Vukotic), όπως είναι το πραγματικό του όνομα, στο Βελιγράδι. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Ιβάν» θα προτιμούσε να τον στείλουν στο Μαυροβούνιο, αφού από τη μία διαθέτει και αυτή την υπηκοότητα, ενώ από την άλλη θεωρείται βαρόνος της τοπικής μαφίας και ουσιαστικά ελέγχει τη χώρα.

Τον «Σέρβο Εσκομπάρ» αναζητούσαν οι περισσότερες αστυνομίες της Ευρώπης, καθώς φαίνεται πως δεν υπήρχε χώρα στην οποία να μην είχε εισάγει ποσότητες κοκαΐνης απευθείας από το Περού.

Το κουβάρι της υπόθεσης με τον βαρόνο της κοκαΐνης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται τον Δεκέμβριο του 2017, όταν η Δίωξη Ναρκωτικών έκανε εισβολή σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα και ανακάλυψε 135 κιλά κοκαΐνη που προοριζόταν για ηχηρά ονόματα της αθηναϊκής ελίτ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα