Τριήμερη περιπέτεια στη Μαλακάσα

Πόλος έλξης ήταν το πρώτο Off Road Adventure FestivalEνα μοναδικό τριήμερο διασκέδασης και περιπέτειας στη φύση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι κατά τη διάρκεια του 1ου Off Road Adventure Festival που οργανώθηκε στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα. Οι επισκέπτες της διοργάνωσης, η οποία άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε χθες, είχαν την ευκαιρία σε μία έκταση 110 στρεμμάτων να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα μοντέλα στις κατηγορίες SUV, διπλοκάμπινα pick-up οχήματα καθώς και 4×4. 

Την ίδια ώρα οι μικροί επισκέπτες δοκίμασαν παιδικά ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες, παρακολούθησαν επιδείξεις τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων 4×4, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο σερφ σε ρηχά νερά και απασχολήθηκαν δημιουργικά με ζωγραφική, παιδική γιόγκα, γυμναστική και φουσκωτά παιχνίδια.

Επιπλέον η διοργάνωση, που ήταν διαμορφωμένη για όλη την οικογένεια και κάλυπτε τα γούστα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη, παρείχε προγράμματα γιόγκα και εναλλακτικής άσκησης για όλες τις ηλικίες, συμβουλές αναρρίχησης, πεζοπορίας και ποδηλατικών διαδρομών, enduro μηχανών και mountain bikes, ποδηλατική πίστα dual pump track, βόλτες με εκπαιδευμένα άλογα ιππικής αντοχής, flying fox, διαγωνισμούς οδηγικής δεξιοτεχνίας για άντρες και γυναίκες, μοναδικά shows οχημάτων, ζωντανή μουσική, πικνίκ στη φύση καθώς και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Χορηγός της διοργάνωσης ήταν και η «δημοκρατία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα