«Πόλεμος» Παππά – Μητσοτάκη για τον ΟΑΣΘ

Την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΟΑΣΘ και πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Στέλιου Παππά προκάλεσε η αναφορά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στον οργανισμό κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 83η ΔΕΘ. Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Αρκετά πια με τους κομματικούς κηφήνες, που το μόνο προσόν που διαθέτουν είναι πλεόνασμα θράσους και αλαζονείας». Πρόσθεσε ακόμη ότι η πρόταση του κόμματός του για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης είναι η σύμπραξη του Δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα.

Αμεση ήταν η απάντηση του κ. Παππά. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ έδωσε… συγχαρητήρια στον αρχηγό της Ν.Δ., που «συγκάλυψε τα σκάνδαλα» στον οργανισμό. «Ο κύριος Μητσοτάκης ανακάλυψε κηφήνες σε αυτούς που έχουν εξοικονομήσει δεκάδες εκατομμύρια υπέρ του Δημοσίου και δεν θυμήθηκε τα εκατοντάδες εκατομμύρια που συνυπέγραψε το 2014 για να συγκαλύψει τους κρατικοδίαιτους φίλους του, στον “ιδιωτικό” ΟΑΣΘ» σχολίασε ο κ. Παππάς.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι «ο ΟΑΣΘ θα παραμείνει δημόσιος» και συμπλήρωσε: «Οσο περνάει από το χέρι μας, δεν θα παραδοθεί με ληστρικές συμβάσεις σε μικρή μερίδα ιδιωτών σε βάρος του κοινωνικού συνόλου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα