Τυραννικό καθεστώς της άκρας Αριστεράς

Το βίντεο με την επίθεση των τρομοκρατών του Ρουβίκωνα στην ιρανική πρεσβεία κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί τη χλεύη εχθρών και φίλων της Ελλάδας. Ο φρουρός, αν και φέρει οπλισμό, υπακούει άνευ αντιλογίας τα μέλη του Ρουβίκωνα, που σπάνε τα τζάμια της σκοπιάς και βανδαλίζουν την εξωτερική πλευρά της πρεσβείας.

Είναι
ηλίου φαεινότερον ότι ο σκοπός δεν αντέδρασε όπως «προβλέπεται», γιατί γνωρίζει ότι στην Ελλάδα της ακροαριστερής τυραννίας απλά δεν… προβλέπεται η τήρηση κάθε νόμου που δεν βολεύει την Αριστερά και τις φονικές παραφυάδες της. Γνωρίζει ότι, αν αντιδρούσε, το ίδιο το κράτος θα τον τιμωρούσε παραδειγματικά και θα τον παρέδιδε και τον ίδιο και την οικογένειά του ως εύκολη λεία στους πάσης φύσεως διαταραγμένους νοσταλγούς της ΟΠΛΑ. Στην Ελλάδα, όπου η αποκαλούμενη Δεξιά δεν σταματά να αναγνωρίζει τους «αγώνες και τις θυσίες της Αριστεράς», κυβερνά το αιματοβαμμένο παρακράτος του «αντάρτικου πόλης» και των τραμπούκων των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων».

Ακόμα
ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της επισφράγισης και της θεσμοθέτησης της κυριαρχίας της Αριστεράς είναι κι αυτό που έγινε στη Μυτιλήνη, όπου τέσσερις νέοι που ζωγράφιζαν μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία δέχτηκαν την επίθεση από έξι ακροαριστερούς, οι οποίοι συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν κράνη και κοντάρια. Ενώ αρχικά τους απαγγέλθηκαν, κατά περίπτωση, οι κατηγορίες της ληστείας από κοινού και των διακεκριμένων κλοπών (γιατί καταγγέλθηκε διά της βίας αρπαγή πορτοφολιού), της απόπειρας σωματικών βλαβών, της απόπειρας βαριών σκοπούμενων σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, στη συνέχεια τα αδικήματα αντικαταστάθηκαν με άλλα πλημμεληματικού χαρακτήρα, οπότε αφέθηκαν ελεύθεροι. Εκείνοι που ζωγράφιζαν τη σημαία και δέχτηκαν επίθεση κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς «και για ό,τι άλλο προκύψει κατά την προανάκριση», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τηλεγράφημα του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Στην
Ελλάδα, που καταδυναστεύεται από τους απογόνους των ηττημένων του Γράμμου, επιτρέπεται να σπάσεις ξένες πρεσβείες και να ξυλοκοπήσεις όσους ζωγραφίζουν την ελληνική σημαία. Αρκεί να είσαι αριστερός.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα