«Να επιστρέψουν στη ΝΔ οι σοβαροί που έφυγαν»

Πυρά Καμμένου σε Μητσοτάκη και για τους Γεωργιάδη, Βορίδη και ΠλεύρηEπίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ, εξαπέλυσε χθες ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο υπουργός Αμυνας τόνισε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. «δεν εξηγεί πώς θα βγάλει τα λεφτά για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, αφού θα διατηρήσει τα έσοδα στα 2 δισ. Ωραία είναι αυτά που λέει, όμως δεν γίνονται» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η δέσμευση του πρωθυπουργού είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μας επιτρέπεται».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «εγώ αυτό που θα ήθελα από τον Κυριάκο, και του το λέω ευθέως και να αφήσει τα σημιτικά “τζάμπα μάγκες”: Να κοιτάξει να έρθει κοντά, να πάρει τους σοβαρούς που είναι στη Ν.Δ., να πετάξει έξω όλα αυτά τα φασισταριά που έχει μαζέψει. Μιλάω για τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Πλεύρη, που είναι με τον ΛΑΟΣ, οι οποίοι δεν έχουν καμία θέση, είναι τα άκρα, που έλεγε ο Καραμανλής».

Ο υπουργός Αμυνας ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη «να φέρει στην παράταξη πίσω ανθρώπους οι οποίοι υπηρέτησαν σε κυβερνήσεις της Ν.Δ. με σοβαρότητα, να κοιτάξει να συμφιλιωθεί με τα άλλα κόμματα που αυτή τη στιγμή κυβερνούν και να γίνουμε μια κυβέρνηση η οποία θα βγαίνει προς τα έξω και θα στηρίζει το εθνικό συμφέρον και, όταν θα τα ξεπεράσουμε όλα αυτά, ξανατσακωνόμαστε. Δεν θα γυρίσουμε τον ελληνικό λαό σε αυτά που λέει ο Βορίδης, στον Εμφύλιο Πόλεμο. Ερχονται επενδύσεις, να καλέσει τους επενδυτές στη χώρα μας να επενδύσουν. Αυτά είναι που θα έπρεπε να λέει και τότε, ναι, θα μπορούσα να μιλήσω μαζί του» τόνισε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας: «Η Ν.Δ. είμαι εγώ και όχι αυτοί».

Απαντώντας στον κ. Καμμένο, ο Μάκης Βορίδης μίλησε για «παραλήρημα» του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., υπενθύμισε πως έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του, η οποία θα εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Α. Γεωργιάδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα