Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο (γνωστός) πολιτικός «γυρολόγος» Ν. Μπίστης

Μύδρους κατά της Φώφης Γεννηματά εκτόξευσε ο γνωστός πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μπίστης……(που άλλαζε τα κόμματα σαν τα πουκάμισα), υποστηρίζοντας σε άρθρο του πως η απορριπτική στάση του Κινήματος Αλλαγής στο Σκοπιανό από κοινού με την προσχώρηση στο αίτημα για «εκλογές τώρα» της Ν.Δ. είναι «αυτοκτονική» και θα «πληρωθεί πανάκριβα».

Ο εξαφανισμένος κ. Μπίστης κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος για αυτή την αλλαγή γραμμής, όπως τη χαρακτήρισε, η οποία «δεν αποδίδει», καθώς η μονομερής επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνει το Κίνημα Αλλαγής και ενισχύει τη Ν.Δ. Διερωτώμενος πάντως για το μέλλον της παράταξης, ο πρώην υπουργός του Κώστα Σημίτη δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας πως ισχύει πλέον το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Οπως υποστηρίζει, δεν υπάρχει πολιτικός χρόνος για αναζήτηση συνεργασιών και συγκλίσεων, επομένως το μόνο που απομένει είναι οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, στις οποίες το κόμμα θα πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από πρόσωπα όπως ο Γιάννης Μπουτάρης.

Τα συντροφικά «μαχαιρώματα», ωστόσο, δεν σταματούν εδώ, αφού ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής, «άδειασε» τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ο κ. Χατζησωκράτης πήρε σαφείς αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού για σύγκληση ειδικού δικαστηρίου, σχετικά με τη διακυβέρνηση Τσίπρα μετά τις εκλογές, υποστηρίζοντας πως «τροφοδοτούν τον διχασμό» την ώρα που η χώρα απαιτεί εθνική συνεννόηση και όχι «ποινικοποίηση της πολιτικής αντιπαράθεσης».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα