Οργή στη δίκη Παπαγεωργίου: «Εμπιστεύθηκα τον δολοφόνο του Μάριου»

Η παραδοχή από τα χείλη της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου ότι γνωρίζει πως το παιδί της είναι νεκρό συγκλονίζει… Ωστόσο, αυτό που ξεπερνά την ανθρώπινη αντοχή είναι η δραματική έκκλησή της για βοήθεια, ώστε να βρεθεί η σορός του παιδιού της, έξι χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

«Να μου πείτε, σας παρακαλώ, πού βρίσκονται τα κόκαλα του παιδιού μου, να πηγαίνω να του μιλάω…» είπε κλαίγοντας σπαρακτικά η Βαρβάρα Θεοδωράκη απευθυνόμενη στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο άνοιξε χθες την αυλαία του. Δεν είχαν περάσει παρά μόλις λίγα λεπτά από τη στιγμή που η πρόεδρος παρότρυνε τους κατηγορουμένους να αποκαλύψουν την αλήθεια για τα γεγονότα του Αυγούστου του 2012, όταν ο 26χρονος Μάριος εξαφανίστηκε και οι απαγωγείς του ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ.

«Εχετε άλλη μια ευκαιρία να μιλήσετε, ίσως είναι η τελευταία. Η αλήθεια είναι πάντα λυτρωτική για όλους» ανέφερε η πρόεδρος. Σε μια κατάθεση-ποταμό, η μητέρα του 26χρονου εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση αλλά και της συζύγου του, οι οποίοι ανήκαν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της και είχαν σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί της.

«Το παιδί μου το δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια… Είχα δυο οχιές μέσα στο σπίτι μου και έσκαψαν τον λάκκο του παιδιού μου. Φάγανε το παιδάκι μου, δολοφόνοι, αλήτες…» φώναξε και αφηγήθηκε πώς ο 73χρονος κατηγορούμενος στον οποίο είχε τυφλή εμπιστοσύνη, αφού όπως της είχε πει «ήταν πράκτορας της CIA και είχε υψηλές… γνωριμίες», την απέτρεψε να ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία όταν ήρθαν σε επαφή μαζί της οι απαγωγείς. «Στον μόνο που είχα εμπιστοσύνη ήταν ο δολοφόνος. Θεωρούσα ότι έχω ειδοποιήσει την Αστυνομία ειδοποιώντας τον δολοφόνο» είπε με σπαραγμό.

Μαρία Ζαχαροπούλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα