Από τις 25 Σεπτεμβρίου η καταβολή της δ’ δόσης του επιδόματος παιδιού

Από την Τρίτη 25 έως και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της δ’ δόσης του επιδόματος παιδιού, που αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.Η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει στους δυνητικούς δικαιούχους του επιδόματος οι οποίοι δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το 2018 ότι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 23.59 θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των αιτήσεων για τους δικαιούχους που θα συμπεριληφθούν στην καταβολή της δ’ διμηνιαίας δόσης.

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται ότι στη διάθεση των δικαιούχων έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά «εργαλεία», τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως:
•Η δυνατότητα υποβολής τροποποιητικής αίτησης για προσθήκη νέου μέλους στην οικογένεια, καθώς και διόρθωση των στοιχείων των εξαρτώμενων παιδιών της οικογένειας.
•Η ακύρωση παλαιότερης εγκεκριμένης αίτησης του έτους 2018 και η υποβολή νέας, διορθώνοντας την οικογενειακή κατάσταση που αφορά τους γονείς – κηδεμόνες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα