Σε φουλ ρυθμούς και με διεθνείς οι ομάδες της Α1

Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ομάδες της Α1 μετά την επιστροφή των διεθνών παικτών από τις εθνικές ομάδες. Ο ΠΑΟ επέστρεψε από το τουρνουά της Κύπρου και αμέσως έκλεισε το επόμενο φιλικό του παιχνίδι, καθώς αύριο το απόγευμα θα αντιμετωπίσει κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ την Ούνικς Καζάν. Ο Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του τους Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Λεκαβίτσιους, κάτι που σημαίνει ότι θα παρατάξει την ομάδα του πλήρη, και όχι με σχήματα ανάγκης.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ο Ντέιβιντ Μπλατ, που έχει πλέον στη διάθεσή του τους διεθνείς Παπανικολάου, Μάντζαρη, Μιλουτίνοφ, Στρέλνιεκς, Τίμα και Βεζένκοφ, έχει ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων εν όψει του τουρνουά της Κρήτης (21-23/09).

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, σήμερα (17.00) θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου στο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», που γίνεται στο Παλατάκι, ενώ δύο ώρες αργότερα το Ρέθυμνο θα παίξει κόντρα στον Προμηθέα Πατρών. Οι δύο νικητές θα πάρουν τα εισιτήρια για τον αυριανό μεγάλο τελικό (19.00), ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν στον μικρό τελικό (17.00). Τέλος, οι τραυματίες της ΑΕΚ, Σαντ-Ρος και Μέις, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης (23-25/09).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα